Comanda telefonic: +40 768 131 200

0

0,00 RON

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Despre noi si arisoft

Buna ziua, sa ne cunoastem :)

Ne bucuram ca ai ales sa ne vizitezi si sa ne cunoastem mai bine.

Suntem in domeniul airsoftului din anul 2009 si activam in cadrul unui grup comun. Platforma (site-ul) pe care navigati acum vine in a va ajuta si a alege cele mai bune replici si de a cunaoste mai bine sportul sau hobby-ul de airsoft. Tinem in permanenta sa oferim cat mai multe detalii despre produsele noastre si sa satisfacem fiecare nevoie a viitorului fan de arisoft.

Ce este airsoftul?

Airsoft este un sport de lupta modern sau un hobby recreational in care participantii elimina adversarii prin atingerea reciproca cu pelete nemetalice sferice, lansate dintr-un pistol cu aer comprimat (sau pistol Soft Air) alimentat cu gaz, cu incarcare manuala sau electric. Participantii la Airsoft organizeaza intalniri, fie in interior, fie in aer liber, la campurile de lupta dedicate pentru a juca o varietate de jocuri, variind de la misiuni pe termen scurt, scenarii organizate, simulari militare sau scenarii istorice. Situatiile de lupta de pe campul de lupta implica adesea utilizarea unor tactici militare comune pentru a atinge obiectivele stabilite in fiecare joc. Participantii folosesc de obicei diferite tipuri de arme concepute ca replici ale armelor de foc reale.

Airsoft a inceput in Japonia la inceputul anilor 1980, cand proprietatea asupra armelor de catre cetateni a devenit ilegala. Deoarece nu aveau acces la arme reale, cererea de arme de foc replica a crescut. Din aceasta cerere, a aparut sportul de airsoft.

La inceput, replicile au fost facute de pasionati privati si au fost modificate sa traga cu pelete in locul munitiilor vii. Pe masura ce replicile au devenit mai frecvente pe piata japoneza, companiile japoneze s-au apucat si au inceput sa le produca pe scara mai larga. Dupa ce au prins in radnul pasionatilor din Japonia, a inceput exportul catre alte tări din regiune. Ca urmare, armele airsoft au devenit mai populare in Filipine, Hong Kong, Coreea si Taiwan. Aceasta tendinta a acaparat tot mai multi pasionati si in curand s-a raspandit in restul lumii, inclusiv Europa, America de Nord si Marea Britanie.

Pistoalele Airsoft au aparut pe piata cu functia de incarcare manuala, adica dupa fiecare foc pistolul trebuia reincarcat. În cele din urmă, Japonia a dezvoltat armele in continuare si au evoluat in arme airsoft complet automate cu gaz si baterii.

In timp ce airsoft-ul evolueaza, arme noi si imbunatatite continua sa fie produse. Ele devin mai realiste si mai apropiate de omologii lor reali din oțel. Ele devin mai puternice si mai exacte, cu inovatii noi, cum ar fi unitatile de tip hop-up si utilizarea de CO2.

Armele airsoft de astazi sunt foarte sofisticate. Ele sunt populare in randul sportivilor de hobby-uri, precum si al ofiterilor de politie si personalului militar care le folosesc pentru instruire.

Mai multe despre airsoft...

Airsoft vs. Paintball - Ce joc iti place mai mult sau care ti s-ar potrivi.